Makelaar Burgh-Haamstede

Bijkerk Makelaardij is de makelaar in Burgh-Haamstede die je zoekt.Makelaar Michelle is geboren en getogen in het dorp en opgegroeid in de bouwwereld.

Het kantoor is te vinden aan de Roterij in Haamstede. Burgh-Haamstede heeft een mooie omgeving met uitgerekte stranden, mooie bossen en gezellige eetgelegenheden. Als makelaar is dit dan ook per uitstek een fantastische omgeving in te werken. Een nuchtere maar energieke aanpak is wat Bijkerk Makelaardij voor staat. Het is jong, gedreven en staat middenin het digitale tijdperk. 

Woning verkopen Burgh-Haamstede 

Je woning verkopen in het bijzondere Burgh-Haamstede? Neem dan contact op met Bijkerk Makelaardij, de VBO makelaar. Het verkopen van je woning doen we samen. Met optimale kennis van de woningmarkt in de regio Burgh-Haamstede ben je verzekerd van het beste advies.

Waardebepaling Burgh-Haamstede

Vraag een gratis waardebepaling aan bij de makelaar, zodat je weet wat je huis waard is zonder verdere kosten. De makelaar staat altijd voor je klaar, ook na kantooruren. 

Aankoopmakelaar Burgh-Haamstede 

Bij het kopen van een huis komt heel wat kijken, zeker in de huidige woningmarkt die op zijn kop staat. Als aankoopmakelaar neemt Bijkerk Makelaardij de tijd om alle aspecten door te nemen en kritisch te zijn op het kopen van jouw droomhuis. Ook als het gaat om vragen over de staat van een huis of andere bouwkundige vragen kun je bij de makelaar terecht. Bekijk alle diensten van Bijkerk Makelaardij of bekijk het actuele woningaanbod in Burgh-Haamstede.

Neem vrijblijvend direct contact op met Michelle van Bijkerk Makelaardij. 

Contact opnemen