Woning verkopen op Schouwen-Duiveland?

Bijkerk Makelaardij is actief op Schouwen-Duiveland. Bijkerk is nieuw, maar toch heel vertrouwd op het eiland. Bijkerk staat middenin het digitale tijdperk als makelaar en pakt dit met beide handen aan. Lees hieronder wat Bijkerk Makelaardij voor jou kan betekenen: 

Verkoop van woningen 

Ben je opzoek naar een ambitieuze en enthousiaste makelaar op Schouwen-Duiveland? Bijkerk makelaardij helpt je graag om jouw woning met succes te verkopen. 

Bijkerk is de nieuwe generatie makelaar die geïntegreerd is in de digitale wereld. Het grootste deel van de klanten oriënteert zich online op een nieuwe woning. Niets is zo belangrijk om de strategie van de verkoop hierop af te stemmen. 

Met de Zeeuwse nuchterheid vliegt Bijkerk elke verkoop aan maar verliest haar doel hierbij nooit uit het oog. Met succes verkopen lukt alleen als je naast het nieuwe verkopen in de online wereld ook de persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebt. 

De makelaar is óveral bereikbaar voor de klant, waarbij er een groot bereik wordt gehaald bijvoorbeeld op Facebook en Instagram. Verkopers en kopers kunnen via deze platformen ook communiceren met de makelaar van Schouwen-Duiveland. 

Direct contact via Whatsapp houdt de lijnen kort en hierdoor kan er snel geschakeld worden. Bezichtigingen en afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren én op zaterdag, ideaal toch? 

Heb je verkoopplannen op Schouwen-Duiveland? Het enthousiasme en de kennis voor het bouwen zit in de genen.

Bijkerk Makelaardij komt graag bij jou langs om je te adviseren over de verkoop van je woning en natuurlijk te vertellen wie Bijkerk Makelaardij is. Een waardebepaling van jouw woning is gratis, het verkoopadvies voor jouw woning is hierdoor ook gratis. 

Maak snel een afspraak:

Vraag een gratis waardebepaling aan