Makelaar Burgh-Haamstede

Bijkerk Makelaardij is de makelaar in Burgh-Haamstede die je zoekt. Makelaar Michelle is geboren en getogen in het dorp en opgegroeid in de bouwwereld. Alle kennis van de regio en bouwkennis is dus aanwezig. Het kantoor is te vinden aan de Roterij in Haamstede. Burgh-Haamstede heeft een mooie omgeving met uitgerekte stranden, mooie bossen en gezellige eetgelegenheden. Als makelaar is dit dan ook per uitstek een fantastische omgeving in te werken. Een nuchtere maar energieke aanpak is wat Bijkerk Makelaardij voor staat. Het is jong, gedreven en staat middenin het digitale tijdperk. 

Huis verkopen

Je huis verkopen in het bijzondere Burgh-Haamstede? Neem dan contact op met de VBO makelaar. Het verkopen van je huis doen we samen in de huidige woningmarkt. Met optimale kennis van de woningmarkt in de regio Burgh-Haamstede ben je verzekerd van het beste advies. Vraag een gratis waardebepaling  aan bij de makelaar, zodat je weet wat je huis waard is zonder verdere kosten. De makelaar staat altijd voor je klaar, ook na kantooruren. 

Huis kopen

Bij het kopen van een huis komt heel wat kijken, zeker in de huidige woningmarkt die op zijn kop staat. Als aankoopmakelaar neemt Bijkerk Makelaardij de tijd om alle aspecten door te nemen en kritisch te zijn op het kopen van jouw droomhuis. Ook als het gaat om vragen over de staat van een huis of andere bouwkundige vragen kun je bij de makelaar terecht. Bekijk alle diensten van Bijkerk Makelaardij of bekijk het actuele woningaanbod in Burgh-Haamstede.

Huis verhuren

Heb je een huis of appartement die je wilt verhuren, maar je komt niet aan een geschikte huurder? Het zoeken naar de juiste match kan de makelaar in Burgh-Haamstede met plezier op zich nemen.

Mocht je nog vragen hebben over het kopen of verkopen van een huis in Burgh-Haamstede?

 

Contact opnemen