Makelaar Schouwen-Duiveland

Bijkerk Makelaardij is de makelaar van Schouwen-Duiveland die je zoekt. 

Het kantoor is te vinden aan de Roterij in Burgh-Haamstede. Als makelaar is Schouwen-Duiveland dan ook per uitstek een fantastische omgeving in te werken. Een nuchtere maar energieke aanpak is wat Bijkerk Makelaardij voor staat. Het is jong, gedreven en staat middenin het digitale tijdperk. 

Woning verkopen Schouwen-Duiveland

Je woning verkopen op Schouwen-Duiveland? Neem dan contact op met Bijkerk Makelaardij, de VBO makelaar. Het verkopen van je woning doen we samen. Met optimale kennis van de woningmarkt in de regio Burgh-Haamstede ben je verzekerd van het beste advies.

Waardebepaling Schouwen-Duiveland

Vraag een gratis waardebepaling aan bij de makelaar, zodat je weet wat je huis waard is zonder verdere kosten. De makelaar staat altijd voor je klaar, ook na kantooruren. 

Aankoopmakelaar Schouwen-Duiveland

Bij het kopen van een huis komt heel wat kijken, zeker in de huidige woningmarkt die op zijn kop staat. Als aankoopmakelaar neemt Bijkerk Makelaardij de tijd om alle aspecten door te nemen en kritisch te zijn op het kopen van jouw droomhuis. Ook als het gaat om vragen over de staat van een huis of andere bouwkundige vragen kun je bij de makelaar terecht. Bekijk alle diensten van Bijkerk Makelaardij of bekijk het actuele woningaanbod in Burgh-Haamstede.

Neem vrijblijvend direct contact op met Michelle van Bijkerk Makelaardij. 

Contact opnemen