De makelaar op Schouwen-Duiveland: Bijkerk Makelaardij

Een hip makelaarskantoor mét ervaring! Ontzorgen, dat is wat wij doen. 

Bijkerk Makelaardij is het nieuwste VBO-makelaarskantoor van Schouwen-Duiveland gelegen in Burgh-Haamstede. VBO is de brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs waardoor je ook direct weet dat jouw makelaar gecertificeerd is. Voor meer informatie over VBO: klik hier.

Onze makelaar is geregistreerd als Register Makelaar en Register Taxateur. 

              

Bijkerk is nieuw maar toch vertrouwd op het eiland. Het enthousiasme en de kennis voor het bouwen zit in de genen.

Doelgericht, enthousiast en mét jarenlange ervaring vliegt Bijkerk Makelaardij elke opdracht aan. 

Bijkerk Makelaardij behoort tot de nieuwe generatie makelaars, ambitieus middenin het digitale tijdperk. Een fris en hip makelaarskantoor voor de verkoop en aankoop van jouw woning op Schouwen-Duiveland. Bijkerk Makelaardij werkt doelgericht met de Zeeuwse nuchterheid. De betrokkenheid van jou als klant staat hoog in het vaandel. Korte lijnen in de communicatie is een must bij een succesvolle verkoop of aankoop. 

Het is belangrijk om als makelaar middenin de samenleving te staan op Schouwen-Duiveland, offline maar het belangrijkste is om dit ónline te doen. Bijkerk Makelaardij is overal bereikbaar: via Instagram, Facebook, Whatsapp, per email of gewoon ouderwets even bellen. Social media is één van de belangrijkste communicatiemiddelen momenteel in dit digitale tijdperk, daar kan ook een makelaar niet om heen. Actief op Social Media, is actief in de samenleving staan. 

Een appje via Whatsapp? Afspraak maken buiten kantoortijden? Dat is geen probleem! Bijkerk Makelaardij begrijpt dat. Opzoek naar een doelgerichte, enthousiaste en professionele makelaar? Bijkerk Makelaardij helpt je graag.

Maar.... wie is Bijkerk Makelaardij? Scroll snel verder naar beneden!