Makelaar Zierikzee

 Bijkerk Makelaardij is de makelaar in Zierikzee die je zoekt. 

Een nuchtere maar energieke aanpak is wat Bijkerk Makelaardij voor staat. Het is jong, gedreven en staat middenin het digitale tijdperk. Bijkerk Makelaardij is aangesloten bij brancheorganisatie VBO. 

Woning verkopen Zierikzee

Je woning verkopen in Zierikzee? Neem dan contact op met Bijkerk Makelaardij, de VBO makelaar. Het verkopen van je woning doen we samen. Met optimale kennis van de woningmarkt in de regio Zierikzee, een verkoopplan afgestemd op jouw woning en een doelgerichte makelaar ben je hier aan het goede adres. 

Waardebepaling Zierikzee

Vraag een gratis waardebepaling aan bij de makelaar, zodat je weet wat je huis waard is zonder verdere kosten. De makelaar staat altijd voor je klaar, ook na kantooruren. 

Aankoopmakelaar Zierikzee

Bij het kopen van een huis komt heel wat kijken, zeker in de huidige woningmarkt die op zijn kop staat. Als aankoopmakelaar neemt Bijkerk Makelaardij de tijd om alle aspecten door te nemen en kritisch te zijn op het kopen van jouw droomhuis. Ook als het gaat om vragen over de staat van een huis of andere bouwkundige vragen kun je bij de makelaar terecht. Bekijk alle diensten van Bijkerk Makelaardij of bekijk het actuele woningaanbod.

Neem vrijblijvend direct contact op met Michelle van Bijkerk Makelaardij. 

Contact opnemen