Beschrijving

Net om de hoek bij de Dikke Toren staat deze leuke woning te koop in een rustige straat. Verrassend ruime woning, mogelijkheid om naar je eigen hand te zetten
binnen en gelegen in de historische binnenstad van Zierikzee. 

De woning biedt jou 3 slaapkamers op de 1e verdieping,  knusse stadstuin op het Oosten, fijne woonkamer met grote raampartijen en een ruime open keuken waar jij nog mee aan de slag kan. Oftewel: heerlijk wonen in de binnenstad van Zierikzee!

Woning
De woning stap je binnen in de hal met meterkast. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft fijne grote raampartijen, vanuit de woonkamer kan je ook direct via de trap naar de 1e verdieping. Aan de achterzijde is de eenvoudige keuken gelegen met toegang naar de achtertuin toe. De badkamer is hier ook gesitueerd met douche, wastafel en toilet. 
Op de 1e verdieping tref je drie slaapkamers aan en de overloop. De grote slaapkamer is aan de voorzijde gelegen met vaste kastruimte, dat is ideaal. Ook de tweede slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van vaste kastruimte. De 3e slaapkamer is in het midden gelegen en betreft een studeer-, werk- of kinderkamer. De cv installatie is gesitueerd op de overloop. De slaapkamers aan de voor- echt achterzijde hebben de nokhoogte, dat geeft een fijn ruimtelijk gevoel. 

Buiten
De knusse achtertuin is gelegen op het Oosten en biedt een fijne plek om lekker buiten te kunnen zitten. De woning heeft geen directe inkijk van het achtergelegen perceel, dat is altijd fijn. 

Bijzonderheden van de Lombardstraat 10 Zierikzee:
- De woning wordt verwarmd middels een CV-ketel (Nefit) uit 2016
- Grotendeels dubbelglas in houten kozijnen
- Volledige betonvloer op de begane grond met tegenvloer

Enthousiast geworden? Graag nodigen wij je uit om de woning te komen bezichtigen. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.

Kenmerken