Beschrijving

In één van de meest geliefde nieuwbouwwijken van Zierikzee bieden wij u deze hoekwoning met tuin op het Westen aan. Bent u opzoek naar een leuke jonge eengezinswoning met 3 slaapkamers (mogelijkheid voor meer kamers op de 2e verdieping -26m2!-) in een vriendelijke buurt? Dan is de Dulve 55 zeker iets voor u!  De 2e verdieping is niet opgenomen in het woonoppervlakte, dit is extra! 

De woning biedt u naast de 3 slaapkamers op de 1e verdieping de mogelijkheid om op de 2e verdieping  (26 m2) extra kamers te realiseren, ideaal voor de thuiswerkers om hier bijvoorbeeld een kantoor te realiseren, de waskamer te maken of extra slaapkamers. De 2e verdieping is met een vaste trap bereikbaar en is momenteel in gebruik als zolder. Met een kleine ingreep zijn hier kamers te realiseren.  

Indeling 
Als u de woning binnenstapt treft u direct de trapopgang naar de 1e verdieping, toiletruimte en de meterkast. Als u doorloopt naar de woonkamer valt gelijk de prettige lichtinval op in deze ruimte. De woonkamer is voorzien van een trapkast en openslaande tuindeuren die u toegang biedt tot de zonnige tuin op het Westen. De lichte keuken is aan de voorzijde gelegen die is voorzien van een afwasmachine, gaskookstel, afzuigkap, oven en koelkast. 

Op de 1e verdieping treft u 3 slaapkamers aan en de badkamer. De masterbedroom is aan de achterzijde gelegen. De badkamer biedt u een ligbad, douche, handdoekradiator en wastafelmeubel. 

De 2e verdieping is met een vaste trap bereikbaar, hier is de witgoedopstelling en c.v. ketel gesitueerd. Deze ruimte leent zich er zeer goed voor om extra kamers te realiseren. Momenteel is de ruimte (26m2) in gebruik als zolder.

De achtertuin is gelegen op het Westen en heeft een vrije achterom, dat is ideaal. In de tuin treft u de houten berging aan.  

Bijzonderheden 
De woning is gebouwd in 2009, is volledig geïsoleerd en voorzien van HR-glas. De woning is voorzien van vloerverwarming+radiatoren en wordt verwarmd middels een c.v. ketel. Aanvaarding per direct mogelijk.

Kenmerken