Beschrijving

Direct om de hoek van de Boswachterij en het langgerekte duingebied is deze gerenoveerde vrijstaande woning gelegen. Unieke locatie aan de Zeeuwse kust, binnen 5 minuten sta je in de prachtige natuur! Heerlijk lichte leefruimtes, verrassend veel ruimte (maar liefst 170 m2 woonoppervlakte!), volop privacy in de fijne achtertuin, eigen oprit met houten boerenschuur én hiernaast is het ook toegestaan om de woning te gebruiken als tweede woning.
 
De afgelopen jaren is deze woning opgeknapt en nu instapklaar. De woning is in 1990 uitgebreid waardoor de woning bijna twee keer zo groot is geworden, de keuken met zijn slaapkamer en badkamer op de 1e verdieping zijn gelegen in het nieuwe gedeelte. De woning is gelegen op een perceel van 637 m2 eigen grond. 

Vanaf 2017 is de woning onder handen genomen en is de verbouwing gestart. Er is een slaapkamer met extra badkamer gerealiseerd op de verdieping. Hiernaast is onder andere ook de volledige elektra onder handen genomen, de kozijnen zijn vernieuwd, binnen is de woning strak gestuct en is de woning vanaf binnenuit geïsoleerd. De gehele woning -met uitzondering van bijkeuken en badkamers- is voorzien van een prachtig eiken houtenvloer. Tijdens het opknappen zijn uiteraard ook de keuken en badkamers vernieuwd. 

Begane grond 
Vanuit de hal betreed je de zeer praktische bijkeuken met pantry, trapkast en witgoedaansluitingen. Hierna stap je de ruime woonkamer binnen met een zeer fijne lichtinval. De royale woonkeuken is aan de achterzijde gelegen en staat volop in verbinding met de tuin door zijn openslaande deuren. Vaatwasser, koelkast, vriezer en 4-pits gasfornuis met oven tref je in de keuken aan. De kers op de taart in de woonkeuken is de pelletkachel van Artel die volop voor gezelligheid zorgt! Op de begane grond tref je ook de 1e badkamer met wastafel, inloopdouche en aparte toiletruimte aan. 

Verdieping
De verdieping is verdeeld in twee delen, het eerste gedeelte biedt 2 fijne slaapkamers met vaste kasten en dakkapel met zicht op de tuin. Het tweede gedeelte biedt een uniek loft-achtige slaapkamer met een badkamer met toilet, wastafel en douche. Ook hier zijn vaste kasten aanwezig. De slaapkamers zijn tot nokhoogte open wat een ruim gevoel geeft.

Buiten
Vanuit de woonkeuken stap je direct de fijne tuin in, een heerlijk terras om te zonnen of voor de kinderen even lekker voetballen op het grasveld. De tuin is een fijne samenstelling van volop gazon, een heerlijk ruim terras, fruitbomen en de dubbele oprit is af te sluiten met een hekwerk. Op eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het perceel. De houten schuur is in totaal ca. 30 m2 groot en is opgedeeld in 2 delen.

Zowel permanent als recreatief te gebruiken, commerciële verhuur als vakantiehuis is niet toegestaan. Oplevering op korte termijn mogelijk. Overname van het inventaris is bespreekbaar. 

Enthousiast geworden? Graag nodigen wij je uit om de woning te komen bezichtigen. Neem contact met ons op!

Kenmerken