Beschrijving

In één van de mooist gelegen woonwijk is deze vrijstaande woning gesitueerd: Boeijesbosch 24. De vrijstaande woning biedt u een volledig woonprogramma op de begane grond met slaapkamer en en-suite badkamer. De woonwijk ligt aan de rand van de uitgerekte domeinen en boswachterij, een unieke en zeer geliefde locatie in de kern van Burgh-Haamstede. De locatie maakt het uniek doordat het ook op loopafstand van de voorzieningen van Burgh is gelegen. Een prachtige woonlocatie middenin de natuur maar toch verbonden met de dorpse voorzieningen. 

Indeling
Op de begane grond komt u binnen in de hal met toilet en toegang tot de slaapkamer en woonkamer. De woonkamer heeft grote raampartijen en een erker waardoor de lichtinval zeer prettig is. Aansluitend is hier de open keuken met gewenst inbouwapparatuur. De grote schuifpui geeft u toegang tot de tuin waar u heel de dag van de zon kan genieten. 
Er is een volledig woonprogramma op de grond met slaapkamer en badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, bad, wastafel en staat direct in verbinding met de bijkeuken waar onder andere de witgoedopstelling is. 

Verdieping
Op de verdieping zijn 2 ruime slaapkamers gelegen, ruime overloop en een berging met de c.v. opstelling. 

Tuin
De vrijstaande woning is mooi gesitueerd op zijn perceel van 530 m2, dit biedt u bijna de gehele dag de zon. De oprit biedt ruimte voor 2-3 auto's. Er is een houten berging aanwezig. De tuin biedt u de mogelijk om op het oosten, zuiden of westen te zitten. 

Algemeen 
De woning is traditioneel gebouwd in 1975 en is vanzelfsprekend gelegen op eigen grond. Verwarming en warm water middels een c.v. ketel, grotendeels dubbelglas, dakisolatie. Aanvaarding in overleg. De woning mag niet gebruikt worden als tweede woning.

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met de makelaar. Bijkerk Makelaardij is u graag van dienst.

Kenmerken