Beschrijving

Zeer nette kantoorruimte te huur op zichtlocatie langs de N57 in Burgh-Haamstede. Het kantoor is gelegen op de 1e verdieping in het representatieve Businesscenter De Roterij 40 met een zeer goede bereikbaarheid. Het kantoor is 36 m2 groot en vanaf deze werkplek is er een fenomenaal uitzicht over de Zeeuwse landerijen. Het gebruik van internet (eigen WiFi netwerk), elektra, gas, water en verwarming is inclusief in de huurprijs, dat is ideaal. 

Businesscenter De Roterij 40
Het Businesscenter is een bedrijfsverzamelgebouw met meerdere kantoren en twee bedrijfsloodsen. In het kantoorgedeelte zijn momenteel 5 bedrijven gevestigd. In 2006 is het kantoorgebouw volledig nieuw gebouwd door aannemingsbedrijf Bijkerk B.V. uit Burgh-Haamstede, het gebouw is volledig geïsoleerd.

Het Businesscenter is gelegen op bedrijventerrein De Roterij in Burgh-Haamstede aan de rand van het dorp, met directe ontsluiting via de N57 met de auto. Bij aankomst in Burgh-Haamstede is het Businesscenter direct zichtbaar langs de N57 en heeft hierdoor een zeer goede bereikbaarheid.  

Kantoorruimte
Wanneer je de auto voor de deur hebt geparkeerd stap je het kantoorgebouw binnen in de algemene ruime hal. Via de trap bereik je de kantoorruimte aan de achterzijde van de hoofdingang, maar direct zichtbaar vanaf de N57. De kantoorruimte is in nette staat en heeft een afmeting van 5,53 x 6,48 meter. Door de grote raampartijen aan twee zijdes heeft de ruimte een hele fijne lichtinval en is er ruim zicht naar buiten.
De kantoorruimte wordt leeg van inventaris opgeleverd, overname van aanwezig inventaris is bespreekbaar.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt €460,- per maand exclusief BTW. In de huurprijs is het gebruik van internet (eigen WiFi netwerk), elektra, gas, water en verwarming inbegrepen. De huurprijs is exclusief servicekosten van €52,50 per maand exclusief BTW, dit betreft de schoonmaakkosten van de algemene ruimtes.  

Algemene ruimtes 
Voor algemeen gebruik is er op de 1e verdieping een pantry met close-in boiler en toiletruimte aanwezig. Op de begane grond er is ook een dubbele toiletruimte aanwezig en pantry. De hoofdingang, algemene hal en trapopgang,  behoren tot de algemene ruimtes. 

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein van Businesscenter De Roterij 40, direct voor het kantoorgebouw. 

Huren
De kantoorruimte is per direct beschikbaar en er geldt een minimale huurtermijn van 1 jaar. De huurovereenkomst is op basis van het ROZ model voor kantoorruimte, vastgesteld op 31-05-2015.

Het kantoor samengevat:
- Representatieve kantoorruimte van 36 m2 in Businesscenter De Roterij 40
- Huurprijs €460,- per maand exclusief BTW
- Huurprijs is inclusief het gebruik van internet (eigen WiFi netwerk), gas, water, elektra en verwarming
- Huurprijs is exclusief servicekosten, die bestaan uit de schoonmaakkosten van de algemene ruimtes
- Ruim zicht en fijne lichtinval door vele raampartijen
- Parkeergelegenheid op eigen terrein, direct voor de deur 

Opzoek naar een nette kantoorruimte op toplocatie langs de N57? Neem contact op met ons kantoor voor een bezichtiging ter plaatse.

Kenmerken